Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

zz.te.ua

Середа, 5 червня 2013, 16:29

У Львові продадуть блузку Герасим'юк та комбінезон Джамали

У суботу, 8 червня, у "Майстерні добрих справ", що на вулиці Угорській, вперше влаштують гаражний розпродаж, на якому можна буде придбати різноманітні раритетні речі.

Про це йдеться на сторінці Гаражного розпродажу у Facebook.

На розпродажі можна буде купити комбінезон від Джамали, раритетна книжка від Ірени Карпи, лялька-мотанка від «Лесі+Роми», ракетка від Павла Табакова, капелюшок Каті Осадчої та блузка, в якій Ольга Герасим’юк вела своє легендарне ток-шоу «Без табу».

"Ми назбирали багато дійсно цікавих, антикварних та ексклюзивних речей. Почали думати, і прийшли до ідеї американського гаражного розпродажу, коли на продаж виставляють використані, однак в хорошому стані речі, і продають їх за дуже низькою ціною," – розповіла куратор заходу Вікторія Міщук.

Організатори обіцяють влаштувати відвідувачам атмосферу справжньої вінтажної крамниці, якісну музику та унікальні речі за помірними цінами. Виручені від розпродажу кошти підуть на добру справу – підтримку соціального гуртожитку для безпритульних.

Якщо ж у вас є зайві речі, які ще можуть комусь послужити, спільнота «Емаус-Оселя» з готовністю забере їх, аби підремонтувати і реалізувати через власну благодійну крамничку. Виручені в крамниці гроші йдуть на утримання 25 людей, які проживають у спільноті, та обіди для безпритульних. Якщо у вас є непотрібні меблі, одяг, посуд, побутова техніка – не викидайте, зателефонуйте за телефоном 296-33-03

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.