Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

risu.org.ua

Понеділок, 10 червня 2013, 16:40

Садовий таки підписав ухвалу про скандальне будівництво біля собору Юра

Міський голова Андрій Садовий підписав ухвалу про надання земельної ділянки під забудову на вулиці Озаркевича 4-а для ТзОВ «Розвиток нерухомості», до якого причетний Володимир Зубик.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міськради.

Нагадаємо, депутати Львівської міськради на пленарному засіданні ухвалили рішення про надання земельної ділянки під забудову на вулиці Озаркевича 4-а для ТзОВ «Розвиток нерухомості». Під час сесії під ратушею відбувався пікет мешканців Озаркевича.

Тоді міський голова заявив, що є противником будівництва поблизу собору Святого Юра.

Крім цього, Лікарське товариство у Львові звернулося до Львівської міської Ради та міського голови А.Садового, до Блаженнішого Патріарха УГКЦ Святослава, до Центру світової спадщини ЮНЕСКО з проханням не допустити будівництва біля собору святого Юра.

Скандал навколо будівництва почав набирати обертів, коли суд задовільнив адміністративний позов ТОВ «Розвиток нерухомості» до Управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Департаменту містобудування Львівської міської ради.

Суд визнав незаконною бездіяльність управління і зобов’язав Львівську міську раду внести на розгляд чергової сесії питання про затвердження проекту землеустрою щодо відведення ТОВ «Розвиток нерухомості»  земельної ділянки площею 0,45 га  на вул. Озаркевича, 4-а у м. Львові в оренду терміном на 10 років.

Відтак міськрада погодила це питання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.