Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

lviv.nashigroshi.org

Вівторок, 11 червня 2013, 13:24

Родина Козаків викупила у міста землю на вулиці Личаківській

Львівська міська рада ухвалила продати ТОВ “ТВК “Львівхолод” ділянку площею 0,0934 га на вул. Личаківській, 209 для обслуговування магазину та складських приміщень.

 

Сума продажу становить 841,4 тис. грн, тобто приблизно по 90 тис. грн за “сотку”. В ухвалі міськраді повідомляється, що до купівлі цю ділянку орендував саме “Львівхолод”.

Компанія вже сплатила авансовий внесок за землю, відтак залишилося виплатити ще понад 710 тис. грн протягом 30-ти календарних днів від дня нотаріального посвідчення договору купівлі-продажу.

Власником ТОВ “ТВК “Львівхолод” є родина Козаків, якій належить майже 94,4% у статутному фонді. З них Богдан Козак, депутат Львівської облради, має 44,2%. Незначні частки мають Степан Романець, Світлана Бутрин та Олег Лускавець.

Журнал “Forbes” оцінив статки Богдана Козака 26 мільйонів доларів. ТОВ “ТВК “Львівхолод” (“Рукавичка”) володіє мережею із 63 магазинів та гіпермаркетом площею 5 тис. кв. м.

Джерело: Наші Гроші. Львів

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.