Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

svit24.net

Вівторок, 11 червня 2013, 18:11

Компанія-власник "Трускавецької" та "Моршинської" відкинула звинувачення щодо несплати податків

 Компанія "Індустріальні та дистрибуційні системи" (ІДС, Київ), найбільший виробник бутильованих вод в Україні, заперечує звинувачення податкових органів в ухиленні від сплати податків.

 

"Керівництво компанії відзначає, що дані звинувачення з боку представників податкової безпідставні, оскільки в поточному році у компанії не було жодної перевірки з боку податківців, а при останній перевірці ПрАТ" ІДС "5 жовтня 2012 представниками податкових органів не було встановлено будь-яких порушень чинного законодавства, які призвели б до донарахування податків і зборів", - йдеться в офіційній заяві компанії, оприлюдненій у вівторок.

У документі наголошується, що 13 березня цього року стосовно ІДС було порушено провадження за фактом ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах. Компанія запевняє, що надала податкової міліції всі необхідні звітні документи за 2006-2012 рр.. Однак, як нагадується у заяві, незважаючи на це, податкові органи 7 червня провели в головному офісі компанії несанкціонований обшук.

"Нам незрозуміло надмірний тиск та безпідставні звинувачення нашої компанії з боку податківців", - йдеться в заяві з посиланням на генерального директора ПрАТ "ІДС" Марка Ткачука.

Компанія сподівається на позитивне вирішення конфлікту.

Нагадаємо, 7 червня в офіс компанії ІDS Group увірвалися невідомі, що назвалися співробітниками податкової і почали проводити обшук.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.