Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

volynpost.com

Середа, 12 червня 2013, 09:51

Деякі українські дороги кращі за німецькі, – Азаров

В інтерв'ю німецькому виданню Die Zeit прем'єр-міністр Микола Азаров розповів, що Захід нав'язує Україні помилкові ярлики.

«Євро-2012 було для нас стимулом для реалізації великих інфраструктурних проектів ... Ми побудували дороги, залізничні вокзали та модернізували аеропорти ... Деякі з них навіть в кращому стані, ніж ті, що ви знаєте в Німеччині - просто тому, що вони зроблені з використанням новітніх технологій », – похвалився Азаров.

При цьому він підкреслив, що Україна далеко не така країна, якою її уявляє Захід: корупція, придушення, відсутність демократії. «Неправильно клеїти на нас такі ярлики», – заявив прем'єр-міністр.

Посилаючись на статистику і коментарі експертів, німецьке видання прокоментувало слова Азарова: «суперник авторитарного глави держави Віктора Януковича і його прем'єра Азарова Юлія Тимошенко досі сидить у в'язниці, через її ув'язнення багато західних політиків не поїхали на Євро-2012».

«Генеральна прокуратура досі розслідує часті випадки корупції, пов'язаної з чемпіонатом. Витрати на оновлення інфраструктури перед початком турніру росли і росли. За словами експертів, 40% від загального обсягу інвестицій було спрямовано в темні канали. Тільки на реконструкцію київського стадіону в цілому пішло близько 460 млн євро замість запланованих 140 млн євро», – пише Die Zeit.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.