олександр ковальчук,  12 червня 2013

Шемчук як в Януковича

Анічичиркова сотка Віктора Шемчука на посаді голови Львівської ОДА піднялась на Високий Замок, щоб у прямому ефірі віщати народу славу нації.

Студія ЛОДТРК на півтори години стає предтечею Страшного Суду, де праведники (Шемчук) знаходяться праворуч, а азазельні козли, винні у всіх гріхах спільноти (журналісти) – ліворуч.

За спиною у Шемчука – євангельські принти вечірньої багряниці на горизонтах побожного Львова. Захмарене небо сповіщає лагідну бурю (Шемчука). Спаситель гряде. Все ще вечір. Все ще ніч. Але ще трохи і буде ранок.

Усі, хто чекав на страшний суд, можуть розслабитись. Нічого страшного не буде – Шемчук викине усі свої заповітні скрижалі на сайт ЛОДА для самостійного опрацювання.

Немає потреби метати бісер перед тими, хто так тебе чекає.

sm01

Так на тебе дивиться.

sm02

І так на тебе адорує.

sm03

Тому з кишень вивертається святий дріб'язок. Бувальщини про бан на фейсбуці за чайникову кількість лайків у секунду.

Або чудернацькі історії (що так тяжіють до народного фольклору) про неіснуючих у природі синів.

Шемчук кульбітує цитатами, слоганами та каламбурами. Наголошує на повному неприйнятті наперед заготовлених запитань від журналістів. Журналісти запевняють його у власній спонтанності, але й декларують необхідність такої штуки як дисципліна у такому хаотичному явищі як жива людська черга.

 sm04

Шемчук зажартовує журналістів та намагається бути своїм і в печалі, і в радості.

sm05

На тій хвилі навіть трохи привідкриває для них шпаринку на кухню Димінського і навіть натякає на можливість придбання ФК Карпати більш запальним інвестором, ніж Димінський. Шемчук пророкує Карпатам довге життя у вишці і саме цим втішає серця своїх щойнонавернених фанатів.

Телевізійна картинка Шемчука чомусь повідомляє про більш песимістичні картини у житті голови ЛОДА. Кулуари ліаняться чутками про збільшення впливів на закаблуки Шемчука його львівської заступниці Ірини Романів.

sm06

Непостійність цих інсайдерських джерел така ж мінлива, як і темна жіноча душа. Тому в іміджах Шемчука стільки проявів мачизму, які з жіночого (потойбічного) боку здаються дитячими забавками. Але материнський інстинкт, як й кумівство у владі – інколи дуже хибні речі і тому Шемчук так урочисто зрікається будь-яких проявів такого недосконалого мислення.

Схвильована громадськість полегшено зітхає на маніфесті головного в ЛОДА, де зазначається про онтологічне (ще до сотворення світу) місцезнаходження Львова у Європі.

Аборигени щиро вдячні своєму новому керманичові за такі пророчі слова і тому дарують йому свої розпукні вампуки у вигляді футболки з веселим логотипом.

sm07

А з горнятка у фірмовому пакету можна діставати довговухих кроликів та ілюзіоністити навколишніх факірів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.