Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

p-p.com.ua

П'ятниця, 14 червня 2013, 17:01

Єврогазбанк допомагатиме отримати Львівщині 400 млн грн інвестицій у сферу енергозбереження

Сьогодні Львівська обласна державна адміністрація, Львівська обласна рада, Львівська міська рада та  акціонерне товариство «Європейський газовий банк» підписали «Протокол намірів» в галузі енергозбереження та водоочищення. Зокрема цей документ передбачає залучення на Львівщину інвестиції сумою 400 млн грн.    

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Загалом, сторони домовились об‘єднати свої зусилля з метою  залучення інвесторів для будівництва, модернізації та експлуатації мобільних теплопостачальних комплексів на альтернативному паливі та надання споживачам м. Львова та Львівської області якісних послуг в галузі теплоенергетики, а також очистки та дезінфекції питної води на базі найсучасніших екологічних технологій із застосуванням лише води, солі та електроенергії.

Зазначимо, що за умовами договору АТ «Єврогазбанк» здійснює пошук та залучення інвесторів для будівництва і модернізації теплопостачальних комплексів на альтернативному паливі для споживачів регіону із загальним обсягом інвестицій в межах 400 млн. грн.

Зі свого боку ЛОДА, ЛОР, ЛМР в межах повноважень визначених чинним законодавством в найкоротші терміни видає необхідні документи та приймає відповідні рішення, які необхідні для реалізації зазначених проектів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.