Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

economics.lb.ua

Понеділок, 17 червня 2013, 13:41

Львівська облрада розгляне угоду про сланцевий газ із "Шеврон" на сесії восени - Колодій

Депутати Львівської облради розглянуть проект угоди про розподіл продукції з компанією "Шеврон" на сесії восени після того, як 270-сторінкова угода буде вивчена профільною комісією.  

Про це сьогодні, 17 червня, на брифінгу повідомив голова Львівської облради Петро Колодій, інформує кореспондент Варіантів.

Колодій зазначив, що проект угоди вже переданий в профільну комісію Львівської облради для вивчення і там буде розповсюджений серед депутатів.

На запитання журналіста, чи буде оприлюднений проект угоди на сайті, Колодій відповів що так, якщо для цього буде технічна можливість.

Нагадаємо, 13 червня до Львівської облради надійшов проект угоди про розподіл продукції з компанією "Шеврон", яка хоче видобувати газ на Львівщині.

Водночас, нардеп Ірина Сех, голова екологічного комітету Верховної Ради повідомила, що компанія "Надра Олеська", з якою збирається співпрацювати "Шеврон", містить корупційні складові.

Категоричну незгоду з  видобутком сланцю на Львівщині висловлювала Львівська облрада.

У травні 2012 року компанія Chevron виграла тендер на розробку Олеського родовища сланцевого газу.

Ввести у експлуатацію родовище планують у 2015 році.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.