Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

radiosvoboda.org

Вівторок, 18 червня 2013, 09:45

Суд визнав неправомірною бездіяльність Садового щодо проблеми Грибовицького сміттєзвалища

  Учора, 17 червня, Львівський окружний адміністративний суд позов прокуратури про визнання неправомірною бездіяльність ЛМР, її виконавчого комітету та міського голови щодо забезпечення створення нового полігону для захоронення твердих побутових відходів для Львова задоволено в повному обсязі.  

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

В поданому в лютому поточного року позові, прокуратура поставила питання про зобов’язання Львівську міську раду виділити земельну ділянку для влаштування нового полігону, виготовлення проекту будівництва полігону та заводу з переробки сміття, а також сміттєсортувального комплексу. Ще однією вимогою було проведення коригування міського бюджету з передбаченням необхідних обсягів фінансування цих заходів.

Всупереч постанові головного державного санітарного лікаря Львівської області від 25.11.2003 року про припинення експлуатації Львівського міського полігону твердих побутових відходів його робота продовжується по даний час.

Водночас, реальних заходів щодо виконання вимог Закону України «Про відходи», в тому числі вирішення проблеми вказаного полігону, Львівською міською радою її виконавчим комітетом та міським головою не вжито.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.