Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

Середа, 16 травня 2012, 11:35

Біля львівських лікарень розміщують англомовні вказівники

У львівських лікарнях з'явилися перші інформаційні вказівники для відвідувачів. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Встановили двомовний інформаційний пілон у 8-й комунальній міській клінічній лікарні. Інформація відображена українською та англійською мовами, а основа вказівників виготовлена із світловідбиваючого матеріалу. Протягом тижня встановлюватимуть такі вказівники і в інших медичних установах.

«Протягом цього тижня встановлять вказівники в 4-й міській клінічній лікарні: буде встановлено зовнішній хрест, вказівники на вході: де і які відділення знаходяться. Таке ж ознакування встановлять і в інших поліклініках та лікарнях. Ми визначали, яке ознакування потрібно, відповідно до потреб кожної медичної установи. Наприклад, в комунальній стоматологічній клініці буде лише хрест зовнішнього ознакування, оскільки в них всередині вже є ознакування, зокрема, англомовне», - повідомив начальник управління внутрішньої політики Володимир Шнайдер.

На всіх медичних закладах встановлять червоний хрест із світловідбиваючого матеріалу.

«У двох найбільших лікарнях: 8 лікарні і в лікарні швидкої допомоги на вул. Топольній, будуть також вуличні великі вказівники. Такий пілон, який вперше з'явився в 8-й лікарні, буде на території лікарні швикої медичної допомоги. Також там буде ще ряд вказівників для того, щоб розподілити потоки людей: де реєстратура, де вхід для відвідувачів і де місце, куди хворих доставляють за допомогою карет швидкої допомоги», - зазначив Володимир Шнайдер.

Нагадаємо, під час Євро-2012 у поліклініках Львова діятимуть спеціальні кабінети для іноземців, де працюватимуть медики зі знанням іноземних мов. Також на час Євро-2012 медичні служби Львова залучають до роботи студентів та викладачів Медичного університету.

До слова, будь-який мешканець міста зможе отримати медичну допомогу у будь-якому закладі охорони здоров'я у звичному режимі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.