Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

pohlyad.com

Вівторок, 18 червня 2013, 17:41

У Львові через ремонти змінено рух трамваїв

З наступного понеділка у Львові розпочинають ремонтувати наступні ділянки доріг вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6, відповідно до співпраці міста та ЄБРР. Відтак, буде змінено рух трамваїв.

За інформацією прес-служби Львівської міськради, цього року буде відремонтовано такі ділянки доріг:вул. Городоцька на ділянці від церкви Анни до Магнусу; вул.Бандери-вул.Коперника на ділянці від вул.Чупринки до повороту трамвайної колії (музей «Русалка Дністрова»); вул.Б.Хмельницького на ділянці від пл.Осмомисла до вул.Мулярської; вул.Замарстинівська на ділянці від вул. Мулярської до вул.Гайдамацької.

На час ремонтних робіт буде внесено зміни у рух трамваїв.

24 червня на ремонт закривають вул.Городоцьку. У зв’язку з закриттям вул.Городоцької за зміненим маршрутом курсуватимуть трамваї №6 та №7. Так, трамвай №6 їхатиме з вул.Миколайчука (Липинського) по вул.Вітовського на залізничний вокзал та у зворотному напрямку. Трамвай №7 курсуватиме з Погулянки до вул.Миколайчука (Липинського).

1 липня на ремонт закривають вул.Коперника. У зв’язку з закриттям  вул.Коперника, трамваї №2 та №10 їхатимуть по вул.Вітовського. Трамвай №1 не курсуватиме. Трамвай №9 курсуватиме з залізничного вокзалу по вул.Вітовського на пл.Соборну та у зворотному напрямку.

8 липня на ремонт закривають вул.Хмельницького та Замарстинівську. У зв’язку з закриттям вул.Б.Хмельницького та вул.Замарстинівської не курсуватимуть трамваї №4 №5 та №6. Трамвай №7 їздитиме з Погулянки на вул.Кн.Ольги.

Відтак, після закриття усіх чотирьох ділянок з 8 липня трамваї курсуватимуть так:

  • маршрут №1 не курсуватиме

  • маршрут №2 їхатиме з вул.Коновальця на вул.Пасічну через вул.Вітовського

  • маршрут №3 курсуватиме без змін

  • маршрут №4 не курсуватиме

  • маршрут №5 не курсуватиме

  • маршрут №6 не курсуватиме

  • маршрут №7 їхатиме з Погулянки на вул.Кн.Ольги

  • маршрут №9 курсуватиме з залізничного вокзалу по вул.Вітовського на пл.Соборну

  • маршрут №10 курсуватиме з залізничного вокзалу на вул.Пасічну по вул.Вітовського

  • маршрут №11 курсуватиме без змін.

 

Ремонтні роботи на вказаних ділянках триватимуть до листопада цього року.

За словами в.о.директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Володимира Олійника, на час ремонтних робіт трамвайне депо буде перенесено з вул.Липинського на вул.Городоцьку, а ремонтні майстерні з вул.Городоцької  - на вул.Липинського.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.