Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

ukr.obozrevatel.com

Середа, 19 червня 2013, 12:28

Фірма сина Павлюка заборгувала міськраді понад 105 тис грн за рекламу

Господарський суд Львівської області вирішив стягнути з ПП “СТО-ВП Плюс” на користь комунального підприємства “Адміністративно-технічне управління” понад 105 тис. грн боргу та 1025 грн. пені. Фірма не платила за тимчасове користування місцями для розміщення рекламних засобів. Про це повідомляється в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Згідно з рішенням, 1 вересня 2011 року між Департаментом економічної політики Львівської міськради, КП “Адміністративно-технічне управління” та ПП “СТО-ВП Плюс” було укладено договір на 5-річне користування місцями для розміщення рекламних засобів № 54. Перелік місць у рішенні не повідомляється.

Дане приватне підприємство з “рекламним” видом діяльності зареєстрували за місяць до підписання вказаного договору. Його засновником було ПП “СТО-ВП”, де одним із власників вказано Назара Павлюка — сина “свободівця” Василя Павлюка, секретаря Львівської міськради.

Втім ще через дві місяці після підписання договору власник “СТО-ВП Плюс” змінився. Ним стала Юлія Дембовська. У рішенні суду повідомляється, що заборгованість виникла вже у 2013 році. З січня по квітень не сплатили 105 тис. 082 грн. 10 коп. Окрім боргу та пені “СТО-ВП Плюс” має сплатити ще понад 2 тис. грн судового збору.

Джерело: lviv.nashigroshi

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.