Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

tsn.ua

П'ятниця, 21 червня 2013, 11:09

Нову систему голосування у Львівській міськраді встановить фірма з Хмельницька

Управління “Секретаріат ради” Львівської міської ради за результатами відкритих торгів замовило обладнання для модернізації електронної системи голосування за 283,6 тис. грн у ПрАТ “Мікросистема”. У вартість також входить монтаж.

Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Загалом закупили 94 пульти депутата, один комунікаційний блок та ще 94 комутаційні пристрої. Пульт депутата матиме мікрофон, інформаційне рідкокристалічне табло, механічні кнопки для голосування, кнопку включення/відключення мікрофону з візуальним оповіщенням про включення мікрофону і карткоприймач для зчитування коду персональної картки депутата. Гарантійний строк на обладнання — не менше двох років. Термін поставки обладнання червень-грудень 2013 року.

Львівські депутати голосують за допомогою системи “Віче”. Як розповідав раніше Любомир Зубач, начальник управління “Секретаріат ради”, найчастіше виходять з ладу пульти для голосування на столах депутатів. Оновлення потребує і програмне забезпечення.

Джерело: lviv.nashigroshi.org

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.