Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

carclub.ru

П'ятниця, 21 червня 2013, 11:36

Наступних вихідних у східниці пройде 24-годинний трофі рейд на джипах та квадроциклах

З 28 по 30 червня у Східниці відбудеться "Східниця Trophy 2013". Це змагання відбудеться в рамках фестивалю "Східницьке літо". Учасники будуть шукати точки в лісі 24 години.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Східницької сільрада.

У змаганнях з трофі рейду перемагає той екіпаж, який знайде якнайбільше точок в лісі, які видав організатор. Точкою може бути як дерево, так і камінь. Точки позначають фарбою (для різних класів використоють різні кольори). Екіпажам видають GPS-координати, і по них учасники шукають точки. GPS-навігатор досить точно вказує розташування точки, проте складність полягає в тому, що тяжко під'їхати до точки.

Якщо екіпажі набрали однакову кількість точок, тоді переможця виявляють по часу. Хто нвйшвидше набрав цю кількість точок, той і переміг.

Як доказ взяття точки, потрібно сфотографуватися на ній. Після змагань екіпажі здають фотографії у штаб гонки. Судді фіксують точку такою, що взята, коли на фото водій тримається за точку одніє рукою, а другою за свій транспортний засіб. При цьому рука повинна бути на фарбі (номер точки). І має бути чітко видно бортовий номер автомобіля чи квадроцикла.

У суботу, 29 червня, мешканці,  гості та відпочиваючі курорту Східниця з 12:00 по 20:30  години, в районі гори «Камяниста», будуть мати можливість поспостерігати на так званих «відкритих точках» з спеціальною огорожею повернення учасників змагання та показові виступи з елементами тріалу – змагання на кільцевій трасі зі складними перешкодами.



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.