Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

m.dezinfo.net

Вівторок, 25 червня 2013, 13:18

З вересня соціально незахищені діти зможуть займатися спортом безкоштовно – активісти

Активісти громадських організацій поділяться з дітьми з соціально незахищених сімей спортзалом "Цитадель", що на вулиці Залізнична, 20. За словами активістів, цей зал вони робили для себе та за власний кошт. 

Про це на пресконференції повідомили представники ГО «Центр досліджень молодіжного руху», молодіжної ініціативи «ЗСУВ» (здоровий спорт українських вулиць) та руху «Твереза Україна».

В залі безкоштовно займатимуться діти віком від 7 до 14 років з соціально незахищених верств населення та молодь, яка не спроможна платити за абонемент в сучасних спортивних комплексах.

Наразі в спортивному залі є секція з Міксфайту та є інвентар для заняття важкою атлетикою, проте учасники прес-конференції запевнили, що збільшать кількість секцій. Зокрема планують купити стіл для пінг-понгу. Також різноманітність секцій залежить від того, чи знайдуть тренерів на альтруїстичних засадах.

Загальна площа залу складає 270 квадратних метрів. Громадські організації орендують це приміщення. В середині літа планують зробити відкриття та розпочати набір груп, а з вересня, коли розпочнеться навчальний рік, почнуть повноцінні тренування.

"Маючи такий зал для себе, ми хочемо поділитися з ним дітьми. Паралельно ми будемо запрошувати на лекції історичного характеру, екологічні лекції та інші",  — розповіла Вікторія Гладишева, представник ГО «Центр досліджень молодіжного руху».

Нагадаємо, що однин з учасників прес-конференції заявив про напад охорони Юрія Михальчишина перед прес-клубом.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.