Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

ankontr.if.ua

Вівторок, 25 червня 2013, 14:37

На Львівщині за вихідні потонули п'ятеро людей

З 22 по 25 червня на водоймах Львівщини потонуло п'ятеро людей. Тіло одного потопельника досі не знайдено.

Про це Варіантам повідомили у департаменті цивільного захисту.

Так, 22 червня, в селі Єлиховичі Золочівського району в озері втопився 19-річний хлопець. Пошуки особи здійснюються рятувальниками та водолазами аварійно-рятувальної маневреної групи Львівської центральної рятувально-водолазної служби. На даний момент тіла не виявлено, пошукові роботи тривають.

24 червня, в селі Добряни Миколаївського району під час купання в місцевому озері втопився місцевий мешканець, 1990 року народження.

В цей ж день у селі Матів Сокальського району під час купання в місцевому ставку втопився громадянин, який проживав у селищі Жвирка Сокальського району, 1987 року народження.

Також у селі Малий Любінь Городоцького району під час купання в місцевому кар’єрі втопився місцевий житель, 1961 року народження.

В річці Стрий виявлено та піднято на поверхню тіло загиблого 1974 року народження (проживав м. Львові), який втопився 23 червня в р. Стрий під час купання у с. Заріччя Жидачівського району.

Вчора в річці Стрий виявлено та піднято на поверхню тіло загиблого 1974 року народження (проживав м. Львові), який втопився 23 червня в р. Стрий під час купання у селі Заріччя Жидачівського району.

Загалом від початку року на території Львівської області виявлено 34 загиблих особи, з них 2 дитини. Фахівцям ДСНС вдалося врятувати на воді 9 осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.