Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

aspekty.net

Вівторок, 25 червня 2013, 14:54

На тренуваннях в ОАЕ загинув відомий український автогонщик Вадим Нестерчук

Вчора, 24 червня, під час підготовки до ралі-рейду "Шовковий шлях 2013", у Об'єднаних Арабських Еміратах загинув пілот та засновник української команди "Sixt Ukraine" Вадим Нестерчук.

Про це повідомляє ТСН.

Під час тренування у найбільшій піщаній пустелі світу Руб Аль Халі автомобіль спортсмена загруз у сипучому піску, відкопатися з помічником Алі їм не вдалося, і Вадим пішов за допомогою, але не дійшов. Спортсмен загинув від зневоднення під час довгого переходу.

У Міністерстві закордонних справ України підтверджують, що український автогонщик Вадим Нестерчук помер від зневоднення на території Об'єднаних Арабських Еміратів.

Нестерчук потрапив у аварію в найбільшій піщаній пустелі світу Руб Аль Халі, але помер не від пошкоджень, а від зневоднення при 40-градусній спеці.

Нестерчуку було 42 роки. У нього залишилися дружина і двоє дітей.

Українець брав участь в ралі-марафоні "Дакар", у 2013 році фінішував 26-м і планував знову вийти на старт в 2014 році. Вадим повинен був взяти участь в марафоні "Шовковий шлях", що стартує 5 липня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.