Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

vkurse.ua

Четвер, 27 червня 2013, 14:04

Вілкул попросив керівників Львівщини особисто контролювати підготовку інформації щодо олімпіади-2022

Віце-прем'єр-міністр України попросив голову Львівської ОДА, облради та міськради особисто контролювати зібрану інформацію щодо спроможності Львівщини проводити зимову олімпіаду-2022 року.

Про це він сказав сьогодні, 27 червня, на засіданні організаційного комітету з підготовки до подання заявки на Зимову олімпіаду-2022 року, інформує кореспондент Варіантів.

Вілкул наголосив, що до 2 липня мають бути визначені особи від керівництва області та міста, що відповідатимуть за підготовку збору інформації на подання заявки на проведення олімпіади

За словами віце-прем'єр-міністра, до аналізу інформації про підготовку до олімпіади будуть причетні міжнародні консалтингові фірми, відтак вона має бути надійно підготовлена і перевірена.

Він додав, що вже в листопаді цього року Україна подаватиме декларацію про заявку на олімпіаду до Міжнародного олімпійського комітету, а в березні 2014 року – саму заявку з пакетом документів.

У липні має бути визначений шорт-ліст країн-претендентів на проведення зимової олімпіади, а в 2015 році – оголошення переможці, повідомив Вілкул.

Нагадаємо, сьогодні, 27 червня, у Львові Олександр Вілкул взяв участь у запуску першого в Україні низькопідлового трамваю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.