Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

telegraf.com.ua

Середа, 3 липня 2013, 10:09

У Жовкві пікетували призначення на посаду керівника освіти комуніста-регіонала

 Вчора, 2 липня, активісти Жовківської районної організації ВО «Свобода» спільно із свідомою молоддю Жовківщини зустріли акцією протесту новопризначеного очільника районного управління освіти, молоді та спорту регіонала Степана Лавріва.

Біля будинку районного відділу освіти новоспеченого керівника чекали пікетувальники з плакатами: «Лаврів – жовківський Табачнік», «Вчителі, готуйтесь знімати ікони!», «Тов. Лаврів – прислужник гнилого режиму» та ін. Голові райдержадміністрації Степану Ціолковському довелося проводити Степана Лавріва на офіційне представлення перед директорами шкіл під вигуки «Ганьба!», «Геть комуніста від освіти!».

У своєму виступі заступник голови Жовківської районної ради Богдан Юрдига зазначив: «Як керівництво районної ради, яка є засновником усіх 76 шкіл району, ми категорично заявляємо, що не приймаємо такого керівника. Цю позицію ми висловили ще раніше, надсилаючи офіційні звернення до голів обласної та районної адміністрацій. Неприпустимо призначати керівником управління освіти, молоді та спорту людину, яка колись була обличчям компартії, а сьогодні стала заповзятим регіоналом».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.