Роман Кошла,  12 липня 2013

Варіанти на вікенд

Літо підходить до свого екватора, погода тішить приємною прохолодою та тихими дощами, а редакція Варіантів розмальовує Вам усі дозвільні варіанти цих вихідних.

Варіанти на кіно

Всесвітня війна Z. Цей фільм складно не помітити в массі інших, адже тут є все, заради чого ми дивимось фільми: Бред Піт, Москва та зомбі.

І це все буде на Вашому екрані в одному кадрі. Обов’язково  до перегляду.

Тихоокеанський рубіж. Черговий фільм катастрофа на спец ефекти якого потратили гору готівки і не вклали душі. Лише чудова демонстрація чудес комп’ютерної графіки, трішки монстрів та декілька людей, які все вирулюють та рятують людство. Але подивитись варто і тільки в 3D!

Ну і на завершення легенький анімаційний фільм Нікчемний Я – 2. І варта його дивитись усім та без винятку. Легкий веселий та банановий. Усі ж люблять міньйонів.

Якщо ж гострих відчуттів хочеться без кіно та спец ефектів то радимо цими вихідними відвідати Х Ралі Галіція. Найвидовіщніше і найшвидкісніше міжнародне ралі у Львові. Це перший львівський етап раллі, що увійшов до календаря Кубку Європи та отримав коефіцієнт «2». Церемонії відкриття і закриття відбудуться на Оперній площі на пр. Свободи у п’ятницю та суботу відповідно.

Ралі то чудово, але ж і вечір п’ятниці повинен бути веселим та активним. І тут вам допоможе ні хто інший, як Сергій Притула із своїм вечором дорослого гумору у рок пабі «Gas Station». Він презентуватиме абсолютно нове шоу без будь-якої цензури для дорослих під назвою "ТОЧКА Gи". Вартість квитків 75-150 грн.

Звичайно ж на всім до вподоби атракції у вигляді раллі, кіно чи пошлого гумору тому спеціально для вас у Львові цими вихідними 12-14 липня пройде фестиваль «Ніч у Львові». В рамках фестивалю буде велика кількість екскурсій, концертів та подій саме по нічному місту і навіть музеї працюватимуть уночі. Котрісь з подій  платні, котрісь – ні. Нижче приведений список безкоштовних подій нічного Львова у рамках вище згаданого фестивалю. Загальний список подій можна подивитись тут.

П`ятниця, 12 липня:

21:00 - Відкриття «Ночі у Львові». Театралізоване вогняне дійство  від театру «Воскресіння» площа Ринок перед входом в ратушу;

20:00 - Концерт київської філармонії у Храмі Святих Петра і Павла (Костел єзуїтів) вул. Театральна, 11;

21.00 - Концерт акустичної музики Джошуа Претта та виставка у кав'ярні-галереї "Штука" вул. Котлярська, 8;

21.30 - Лицарський бій, вогняне шоу від клубу «Чорна Галич» Подвір’я палацу Потоцьких;

21:30 - Романтична музика (вуличне фортепіано) вул. Катедральна 1;

Субота, 13 липня:

21.00 - Лицарський бій, вогняне шоу від клубу «Чорна Галич» Подвір’я палацу Потоцьких;

Неділя, 14 липня:

22:00 - Перфоманс театру «Різні люди» Ротонда парку І.Франка (альтанка).

Тим кому вночі хочеться спати та все ж не хоче втрачати можливості відвідати духовно багаті місця радимо відвідати Львівський національний академічний театр опери та балету імені Соломії Крушельницької де пройде балет А. Петрова – «Створення світу».

Окрім балету цими вихідними у національному українському академічному драматичному театрі імені Маії Заньковецької пройде смішна та сумна в одночас вистава «Криза» котра є прямим віддзеркаленням нашого з Вами сьогодення.

Ось і все на цьому тижні. Слухайте правильну музику, дивіться правильні вистави, гуляйте до ранку та не забувайте посміхатись.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.