Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

panoramio.com

Вівторок, 16 липня 2013, 17:54

Цьогоріч збудують транспортну розв’язку на вулицях Городоцька – Шевченка

У Львові тривають роботи з будівництва транспортної розв’язки на вул Городоцька-Шевченка - вона буде збудована цього року.

Реконструкція транспортного вузла на перехресті вулиць Городоцької – Т.Шевченка проводиться, аби розвантажити існуюче перехрестя вулиць Городоцької – Т.Шевченка і максимально підвищити пропускну здатність автотранспорту та міського електротранспорту, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Станом на 15 липня виконуються роботи з демонтажу бруківки, трамвайної колії, влаштування дорожнього корита, демонтовано нежитловий будинок.
Замовником робіт є управління капітального будівництва ЛМР. Як зазначив в.о.начальника управління капітального будівництва ЛМР Ігор Фалюта, зараз роботи тривають за графіком, труднощів не виникає.

«Проблеми виникали з самого початку, відколи виникла необхідність викупу будинку для суспільних потреб. Це питання вирішувалось у судовому порядку, були апеляції, але ми зуміли переконати , що це необхідна річ і вирішити ці питання. Проблем у будівництві немає, все йде за графіком.

Це буде транспортне кільце між вул.Городоцькою та вул.Шевченка і буде круговий рух в односторонньому напрямку від центру по вул.Шевченка і поворот сюди на вул.Городоцьку. По вул.Городоцькій транспорт рухатиметься в одному напрямку до центру міста. Крім трамваїв, тут курсуватиме громадський та приватний транспорт. Також тут буде облаштовано зупинку громадського транспорту», - розповів Ігор Фалюта.

Терміни завершення робіт – 2 жовтня 2013 року. Кошторисна вартість об’єкта – 26298,884 тис. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.