Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

Четвер, 18 липня 2013, 19:18

Садовий нарешті прозвітував про роботу виконавчих органів за 2012 рік

Сьогодні на пленарному засіданні Львівської міськради міський голова виступив зі звітом про роботу виконавчих органів міськради за 2012 рік.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Серед всього, Андрій Садовий відзначив важливість Євро 2012 у Львові. Так Reuters поставив Львів на перше місце серед міст, які варто відвідати у 2013 році.

Львів найукраїномовніше місто в України. Тому тут, з словами міського голови, туристи не тільки беруть «український настрій».

Протягом 2012 року Львів відвідали близько 1.4 млн туристів. Також минулого року Львів отримав 288 млн доларів США інвестицій.

Крім цього місто отримало хороший демографічний прогноз до 2030 році.

В 2012 році зробили нову транспортну схему та зменшили кількість перевізників з 20 до 4. Також збільшили кількість великогабаритних автобусів.

Станом на кінець 2012 року, у Львові 1399 ліфтів відпрацювали свій термін, але зараз міськрада займається тим питанням.

Вже освітлено 94% вулиць у Львові. Також в місті продовжуються ремонти доріг. Останнім часом більше 100 км доріг капітально відремонтовані (мережі, основи та полотна)

Крім цього, Андрій Садовий розповів про створення муніципального проекту «S.O.S.». Цей проект передбачає захист безпритульних тварин. 

Нагадаємо, що попереднє пленарне засідання Андрій Садовий пропустив, відтак не звітував перед депутатами.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.