Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

epochtimes.com.ua

П'ятниця, 19 липня 2013, 09:20

У місцевому бюджеті бракує коштів на будівництво тренувальної бази до Євробаскету-2015

Сьогодні, 18 липня, відбулась робоча нарада щодо забезпечення виконання протокольних доручень з питань підготовки земельної ділянки для тренувальної бази у м. Львові до Євробаскет-2015, на якій проблемним питанням регіону відзначили фінансування з місцевих бюджетів.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

Водночас заступник голови ОДА Сергій Василенко зазначив, що це питання є на постійному контролі Віце-прем’єр-міністра України Юрія Вілкула та голови облдержадміністрації Віктора Шемчука.

Також під час наради повідомлялось, що об’єкти чемпіонату, що на вул. Ряшівській та на пр. Червоної Калини успішно завершили всі роботи із відведення землі й підготовки дозвільної документації та перебувають на стадії проектування і будівництва.

Нагадаємо, розпорядженням Кабінету Міністрів України від 24.04.2013 № 444-р, затверджено Концепцію Державної цільової соціальної програми та проведення в Україні фінального турніру чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу. Державним замовником визначено Укрєвроінфрапроект.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.