Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Понеділок, 22 липня 2013, 14:09

Я помолився в церкві за свого нападника, ? Садовий (ВІДЕО)

Я вчора був в церкві і помолився також за цього чоловіка, щоб у його житті все було гаразд, щоб його агресія припинилась.

Про це розповів мер Львова Андрій Садовий щодо інциденту, який трапився з ним у суботу, передає прес-служба Львівської міськради.

Як уточнив міський голова Львова, він ніколи не мав охоронців і жодних подібних нападів на мера раніше ніколи не вчинялось.

«Були голосні розмови, зауваження. Це нормально, поки я працюю, завжди будуть зауваження. Щоб хтось вирішив проявити силу – такого не було ніколи. Я завжди толерантно ставлюсь до людей. Оцінку мені дає громада, коли є вибори. У своїх діях я завжди користуюсь законами України, Конституцією», - додав мер Львова Андрій Садовий.

Також мер Львова додав, що висновки щодо нападника повинні надати правоохоронні органи.

«Я не підозрюю нікого у цьому нападі. Є слідство, воно буде приймати рішення. Вину тої чи іншої особи встановлює суд. Цей чоловік має адвоката, є право людини на захист. Не будемо нікого звинувачувати, поки нема рішення суду, яке б законно ступило у свою дію», - додав мер Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, 20 липня близько 22:30 год відбувся повторний напад на міського голову Львова Андрія Садового. Як і перший напад о 18:00 год, повторний інцидент стався на площі Ринок, коли мер Львова виходив з Ратуші. Цього разу нападника затримали правоохоронці в штатському, які в цей час перебували на площі Ринок.

Наслідки побиття Садового можна побачити тут.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.