Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

vkurse.ua

Вівторок, 23 липня 2013, 10:38

АТП-1 завдало Львову півмільйонні збитки Львову, ? прокуратура

Прокуратура Львова виявила порушення посадових осіб комунального АТП, яке купувало пальне за завищеними цінами.

Про це Варіантам повідомила прес-служба прокуратури міста Львова.

Прокуратура Львова отримавала скарги на неправомірні дії впродовж останнього часу як від працівників АТП, так і з боку представників депутатського корпусу, органів місцевого самоврядування та державного контролю.

За наслідками перевірки, сьогодні прокуратурою міста розпочато кримінальне провадження за фактом зловживання службовим становищем посадовими особами ЛК АТП №1.

Встановлено, що останні у серпні-грудні 2012 року закуповували пальне за завищеними цінами, як наслідок - державі завдано понад 460 тис. грн. збитків.

Водночас, ще одне кримінальне провадження прокуратурою міста відкрито за ч. 1 ст. 172 КК України, за фактом грубого порушення законодавства про працю керівництвом згаданого АТП.

З’ясовано, що посадовці вносили недостовірні дані у документацію стосовно обліку відпрацьованого робочого часу працівників АТП, відтак останнім не виплачувалась заробітна плата у належному обсязі.

Нагадаємо, що на пленарному засіданні Львівської міськради, що відбулася 18 липня, голова комісії Валерій Веремчук виступив з результатами перевірки ЛКП АТП-1, натомість від АТП виступив один з керівників підприємства, але представився як водій.

Прокуратура цього року вже розслідувала злочини пов'язані з ЛК АТП-1, щоправда тоді АТП фігурувало як потерпіла сторана.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.