Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

ye.ua

Четвер, 25 липня 2013, 14:59

У Львові ремонт школи-інтернату №2 обійдеться в 1 млн гривень

Вартість ремонтних робіт з облаштування системи опалення у львівській загальноосвітній школі-інтернаті №2 в Личаківському районі ( вул.  Просвіти 2/4) становить 996 тис. грн.

Про це під час брифінгу повідомила в.о.директора школи-інтернат №2 Марія Шумська, передає кореспондент Варіантів.

Вже виконано 70 % об’єму робіт. Повний ремонт планують завершити до кінця серпня. Основні зусилля зосередили на заміні радіаторів, труб, відновлення сантехвузлів.

«На даний момент з 4 стояків майже повністю замінено три. На четвертому поверсі вже  замінили всі труби. В процесі ремонту також заплановано замінити 287 проблемних радіаторів, з яких вже 237 готові для використання. Окрім того, ми розпочали ремонт спальних кімнат, санітарні побілки», - розповіла М. Шумська.

Водночас за її словами, кошторисом робіт не передбачено заміна чи утеплення вікон,  а  також ремонт пробоїн у стінах та підлозі, що виникли в процесі заміни систем опалення. Тому це доведеться робити за рахунок власних коштів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.