Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

seti.ee

Четвер, 25 липня 2013, 16:54

Половину ліфтів у Львові замість приватних фірм обслуговуватиме ЛКП

З 15 серпня 980 ліфтів у Львові замість приватних підприємців обслуговуватиме Львівське комунальне підприємство "Львівсвітло".

Відповідне рішення сьогодні, 25 липня, на своєму засіданні ухвалив виконавчий комітет Львівської міської ради, інформує кореспондент Варіантів.

За словами міського голови Львова Андрія Садового, підприємство раніше не надавало такі послуги, відтак тарифи для нього визначала державна інспекція.

З 2042 ліфтів у місті, підприємство обслуговуватиме 980.

"Ті підприємці, фірми, що обслуговують ліфти тривалий час працюють, на нашу думку, неефективно. Вони не інвестують в цю галузь своїх ресурсів і працюють в "пожежному" режимі – поламався ліфт, вони приїхали, відремонтували. В той же час така робота передбачає технічне обслуговування - якщо його вчасно проводити, ліфти не потребуватимуть ремонту", розповів в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури, начальник управління інженерного господарства Володимир  Олійник.

За словами Олійника, раніше міськрада виділяла кошти для проведення навчання працівників цього підриємства.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.