Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

ipress.ua

П'ятниця, 26 липня 2013, 11:13

Цьогоріч жертвам Скнилівської авіакатастрофи місто виплатить 77,4 тис грн

Цьогоріч суспільство вшановує 11-ту річницю пам’яті жертв авіакатастрофи, що сталась на військовому летовищі «Скнилів» 27 липня 2002 року. Згідно з розпорядженням міського голови виплату допомоги отримають 28 осіб.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Зокрема: одна особа, яка потребує реабілітації та лікування, одержить допомогу в розмірі 10 тис. грн та 27 осіб - членів сімей загиблих, які потребують лікування, оздоровлення, вирішення питань соціально-побутового характеру, отримають по 2,5 тис. грн.

Загалом виплату буде проведено на суму 77,5 тис. грн. «До Дня пам`яті жертв та потерпілих на Скнилівському летовищі ми зі свого боку виплатою матеріальної допомоги хочемо підтримати тих людей, які постраждали чи втратили своїх річних.

Цьогоріч виплата членам сімей загиблих буде більшою на 500 грн. і становитиме 2,5 тис.грн», - розповів Ігор Кобрин, заступник начальника управління соціального захисту ЛМР.

Нагадаємо, цьогорічне вшанування річниці Скнилівської трагедії відбудеться у суботу, 27 липня. Попередній план заходів можна прочитати тут.

Довідка. Скнилівська трагедія - аварія під час cвяткування 60-ї річниці 14 авіаційного корпусу ВПС України на Скнилівському аеродромі під Львовом 27 липня 2002 року. Унаслідок падіння винищувача Су-27УБ (№42 серійний №96310425070- із складу 894 ВАП) у натовп глядачів загинуло 77 осіб (серед них 28 дітей) і постраждало близько 250 людей. За кількістю загиблих вважається найбільшою катастрофою в історії авіаційних свят.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.