Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

ukranews.com

Понеділок, 5 серпня 2013, 10:35

Юлія Тимошенко перебуває у в'язниці уже два роки

Сьогодні, 5 серпня, виповнюється 2 роки з дня арешту лідера політичної партії «ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко.

Про це повідомляє прес-служба ВО "Батьківщина".

У столичному осередку партії вирішили киянам про цей день нагадати наліпками «2 роки ув’язнення Юлії Тимошенко – 2 роки політичних репресій, корупції, демагогії, зростання злочинності, бандитизму, знищення української мови ....».

«Це наша солідарність з Юлією Володимирівною, яка протягом 2-х років свого ув’язнення терпить моральні й фізичні знущання, й попри все залишається взірцем вольової особистості для українців та політичним ворогом №1 для влади - зазначив керівник Київської «Батьківщини», народний депутат Юрій Одарченко. - У стікері ми звертаємо увагу киян на те, що впродовж двох останніх років режиму Януковича, українське суспільство ще більше дестабілізовано й деморалізовано».

У партійному осередку повідомили, що активісти займалися розклейкою з 5-ї години ранку. Наклеювали стікери у громадських місцях у всіх десяти районах Києва.

Нагадаємо, у червні Об'єднана опозиція "Батьківщина" висунула кандидата у президенти Юлію Тимошенко на виборах 2015 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.