Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

unian.ua

Вівторок, 6 серпня 2013, 13:33

Депутати Сокальської райради знову вимагають провести ремонт доріг

Сокальська районна рада в черговий раз звертається щодо катастрофічного стану автодоріг загального користування на території району.

Про це повідомляє місцеве видання Голос з-над Бугу.

«Вимагаємо терміново доручити компетентним органам вжити невідкладних заходів щодо усунення аварійної ямковості на дорогах загального користування у Сокальському районі та включити дорогу Р15 Жовква – Червоноград – Ковель у план робіт з капітального ремонту доріг за кошти державного бюджету, передбачені Державному агентству автомобільних доріг України на розвиток мережі та утримання автомобільних доріг загального користування», - йдеться у заяві.

Сокальщина не має належного сполучення з Волинською областю, Радехівським, Жовківським та Кам'янкаБузьким районами області, оскільки основні дороги загального користування у Сокальському районі – у жахливому стані, що загрожує безпеці дорожнього руху.

Окрім того, громада Сокальщини попереджує про можливість організації пікетувань та інших актів громадянської непокори.

Нагадаємо, на початку липня, Сокальська районна рада прийняла звернення до голови Укравтодору Є. Прусенка, голови Львівської В. Шемчука щодо катастрофічного стану доріг та соціальної напруги в районі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.