Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Варіанти

Четвер, 8 серпня 2013, 15:23

Департамент ЖКГ Львівської ОДА змінить керівника

Тимчасовий виконувач обов'язків начальника департаменту ЖКГ, розвитку інфраструктури та паливно-енергетичного комплексу Львівської ОДА Ігор Цейтлін не працюватиме на своїй посаді.

Про це сьогодні, 8 серпня, на брифінгу журналістам повідомив голова Львівської ОДА Віктор Шемчук, інформує кореспондент Варіантів.

Таке рішення, наголосив він, буде прийняте за результатами аналізу діяльності керівництва департаментів у Львівської ОДА.

"Керівник, який сьогодні тимчасово виконує обов'язки, не буде працювати керівником жодного з цих департаментів. Такі ж рішення будуть і щодо інших департаментів, які допустили неналежне виконання тих завдань і обов'язків, які вони мають, а також доручень Кабміну та президента", - повідомив Шемчук. 

Нагадаємо, сьогодні на колегії ОДА Віктор Шемчук повідомив, що написав подання на звільнення голови Турківської та Бродівської РДА, а також попередив про можливе звільнення голів Стрийської, Сколівської та Перемишлянської райдержадміністрацій.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.