Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

forum.metropoliten.kiev.ua

П'ятниця, 9 серпня 2013, 09:35

З понеділка розпочнуть будувати правоповоротний з’їзд на перехресті Наукова - Стрийська

З понеділка, 12 серпня, у Львові розпочнуть роботи з будівництва правоповоротного з’їзду на перехресті вулиць Наукова – Стрийська.

Про це розповів в.о.начальника управління капітального будівництва Ігор Фалюта, передає прес-служба Львівської міськради. 

«Будівництво окремих дугоподібних з’їздів з вул.Наукової на Стрийську здійснюється для того, щоб розвантажити перехрестя. Авто зможуть потрапити з вул. Наукової на вул.Стрийську, минаючи перехрестя. Ширина  з’їзду сягатиме 6 м. Роботи не впливатимуть на рух транспорту, оскільки проводитимуться в зеленій зоні. Вони не складні, там немає комунікацій. Новозбудований з’їзд буде покритий двома шарами асфальту. Також буде збудована заїзна кишеня для громадського транспорту та платформа для пасажирів. Доведеться трохи змістити МАФи, що там розташовані», - розповів Ігор Фалюта.

Також будуть влаштовувати розширення з вул.Стрийської на вул.Наукову. Роботи, які виконуватиме ВАТ «ШРБУ-65», планують закінчити до кінця вересня. «Вартість робіт – 4 млн грн. Це субвенцій ні кошти», - зазначив Ігор Фалюта.

Відповідно до проекту, передбачено збудувати з’їзди з боку вул.Хуторівки, однак через брак фінансування ці роботи виконуватимуть в наступному році.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.