Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

worlds.ru

П'ятниця, 9 серпня 2013, 13:10

Кандидатура директора Шевченківського гаю проходитиме кілька етапів відбору

Процедура відбору директора Музею народної архітектури і побуту "Шевченківський гай" складатиметься з кількох етапів - розгляду документів, презентацій для спеціальної комісії та співбесіди з начальником управління культури Львівської міськради

Ці складові процедури обрання директора Шевченківського гаю сьогодні, 9 серпня, на прес-конференції озвучила начальник управління культури Львівської міської ради Ірина Подоляк, інформує кореспондент Варіантів.

Окрім цього, за словами Подоляк, наказ про призначення директора має погодити ще й директор департаменту гуманітарної політики міськради.

"Якщо наказ про призначення не буде погоджений директором департаменту гуманітарної політики, то в нас будуть подальші дискусії", - сказала Подоляк.

При цьому, згідно з чинним законодавством, директора музею може призначати начальник профільної установи, додала вона.

"Ми вважаємо таку практику порочною і такого вже немає ніде в світі, тільки у нашому прекрасному українському гетто", - сказала чиновниця.

Інформація про оголошення відбору на посаду директора вже розміщена на спеціалізованих ресурсах.

До 15 вересня кандидати повинні надіслати на електронну адресу своє резюме, мотиваційний лист, копії документів про освіту, сертифікатів а також стратегічний план розвитку установи з операційними програмами на 1,3 та 5 років і два рекомендаційні листи.

До кінця дня 16 вересня кандидати отримають повідомлення, чи допущені вони до другого етапу публічної презентації своїх стратегічних планів.

Публічна презентація для спеціальної комісії з 7 фахівців та експертів і для громадськості відбудеться 18 вересня у приміщенні музею, а 20 вересня пройде співбесіда з начальником управління культури. До співбесіди, за словами Подоляк, мають бути відібрані мінімум 2 кандидати.

Нагадаємо, попередній директор  Шевченківського гаю Іван Косачевич говорив, що його звільнення з посади директора музею було незаконним.






Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.