Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

ua.korrespondent.net

Понеділок, 12 серпня 2013, 13:15

Стрийське підприємство незаконно приватизувало місцевий гуртожиток, ? громадський діяч

Власник будівельно-монтажної фірми ВАТ «Стрийбуд» Петро Лобойко незаконним чином приватизував сімейний гуртожиток на вул. Січових Стрільців, 8 Б у м. Стрию. В результаті близько 1000 мешканців можуть залишитися без житла.

Про це на прес-конференції повідомив представник руху «Автономний опір» Зенон Дашак.

За його словами, бізнесмен Лобойко збирається виселяти людей з їхнього житла, а міська влада повністю допомагає у приватизації гуртожитку. Навіть мер Стрия Роман Шрамов'ят ігнорує всі заяви та скарги, і боягузливо уникає зустрічі з ними, а міська прокуратура затримує процес.

У відповідь на це Дашак повідомив про можливість блокування роботи місцевої прокуратури та міської влади.

«Я готовий заявити, що львівській автономний опір незважаючи на тиск продовжуватимуть боротися за права трудового народу. Ми та мешканці гуртожитку вул. Січових Стрільців, 8 Б у м. Стрий готові фізично протистояти рейдерам Лобойка, коли вони намагатимуться силою виселити людей з гуртожитків. Якщо чиновники нас не почують, ми готові блокувати роботу міської влади та прокуратури. Сподіваюся представники влади не хочуть повторення ще однієї Врадіївки»,- заявив Дашак.

Нагадаємо, завтра, 13 серпня у Львові пройде чергове судове засідання по справі незаконної приватизації сімейний гуртожиток на вул. Січових Стрільців, 8 Б у м. Стрию. Також представники руху «Автономний опір» та мешканці гуртожитку пікетуватимуть Господарський та Адміністративний суди Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.