Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Понеділок, 12 серпня 2013, 14:04

У Львові пройде концерт пам’яті Ігора Білозіра

19 серпня о 19 00 год. у театрі імені М. Заньковецької (вул. Лесі Українки, 1) відбудеться концерт пам’яті Ігора Білозіра «Слід на землі».

Пісні видатного композитора виконають відомі артисти української естради, серед яких Оксана Білозір та Антоніна Матвієнко, гурти ВІА «Ватра» і «19-й клас», Музична формація «Ватрові» та інші, повідомляють організатори заходу.

Як повідомляють організатори, артисти виконають пісні з власного репертуару, присвячені пам’яті Білозіру, співатимуть відомі хіти композитора, а також і незнані його пісні.

«До концерту залучать усіх учасників ансамблю «Ватри» різних років, які працювали з Ігором Білозіром. Антоніна Матвієнко заспіває відому на всю Україну пісню «Коханий», а Музична формація «Ватрові», що заснована учасниками легендарного ансамблю «Ватра», представлятиме на концерті нове, сучасне й яскраве прочитання добре відомих українських авторських пісень та творів Ігора Білозіра», - розповів Юрій Кедринський, директор Фонду імені Ігоря Білозіра.

Також до концерту пам’яті відомого композитора долучаться гурт «19-й клас» та солісти Мар'ян Шуневич, Оксана Гриб, Олег Ярема, Марія Гев, Федір Стругун, Богдан Стельмах, Петро Запотічний, Олег Марцинківський та інші. На глядачів чекатимуть несподівані дуети та тріо.

Зауважимо, що у день концерту о 14.00 год. у Львівському музею-заповіднику «Личаківський цвинтар» відбудеться урочисте відкриття надгробного пам’ятнику Ігора Білозіра.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.