Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

uk.wikipedia.org

Понеділок, 12 серпня 2013, 18:32

Випускниця, яка набрала максимум балів за ЗНО, вступила до Франкового університету

Цьогоріч випускниця Львівського фізико-математичного ліцею при ЛНУ ім. Івана Франка Тетяна Мартинюк, отримавши максимум балів за тестами ЗНО, обрала механіко-математичний факультет Університету.

Про це повідомляє Освітній портал Львівщини.

Зазначимо, що абсолютні результати з математики, української та англійської мови відчинили двері перед Тетяною у будь-який університет країни.

Окрім того, Тетяна Мартинюк – серед 6 рекордсменів України за підсумками тестування ЗНО та «перша студентка» Університету за максимальною кількістю балів – 850.

Додамо, що 50 балів Тетяна отримала за перемогу у Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, успішно представивши власне дослідження під керівництвом професора кафедри геометрії і топології механіко-математичного факультету ЛНУ ім. І. Франка Тараса Банаха, члена редколегії одного з найавторитетніших наукових видань – журналу «Topology and its Applications».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.