Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

p-p.com.ua

Вівторок, 13 серпня 2013, 12:31

На Самбірщині незаконно видобували пісок та гравій

Держінспекторами з ОНПС спільно із представниками прокуратури Львівської області проведено заходи державного контролю щодо виявлення самовільного забору піщано-гравійної суміші в межах прибережно-захисної смуги р. Дністер на Самбірщині.

Про йдеться на сайті Державної екологічної інспекції у Львівській області.

Під час рейдової перевірки виявлено незаконно організований кар’єр, з якого за допомогою важкої будівельної техніки здійснювався забір приблизно 1000 м3 ПГС. На місці події затримано 4 правопорушників, техніку доправлено на штраф-майданчик.

За матеріалами перевірки прокуратурою Львівської області розпочато досудове розслідування за ч.2 ст. 240 Кримінального Кодексу України – незаконне видобування корисних копалин загальнодержавного значення.

Внаслідок самовільного забору піщано-гравійної сировини державі завдано збитків на суму 227,863 тис. грн, що розрахована у відповідності до Методики визначення розмірів відшкодування збитків, заподіяних державі внаслідок самовільного користування надрами, затвердженої наказом Міністерства екології та природних ресурсів України від 29.08.2011р. № 303.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.