Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

ridna.ua

Четвер, 15 серпня 2013, 10:31

Нардеп просить Кабмін профінансувати ліквідацію екологічного лиха в Бориславі

Народний депутат Ірина Сех вдруге звернулася до прем’єр-міністра Миколи Азарова з проханням профінансувати у 2013 році заходи з ліквідації екологічних і соціальних наслідків довготривалого видобутку нафти та озокериту у межах м. Бориславі Львівської області.

Про це повідомляє прес-служба народного депутата Ірини Сех.

Оскільки за інформацією місцевої влади ситуація в Бориславі погіршується, комітет повторно звертається з проханням вирішити питання  фінансування екологічних заходів у цьому місті.

«Дорученням від 31 липня 2013 року № 18601/2/1-13 Кабінет Міністрів доручив ряду центральних органів виконавчої влади розглянути це питання та у встановлений законодавством строк поінформувати Комітет і Кабінет Міністрів. Комітет отримав відповідь Міністерства фінансів України, у якому зазначено, що вирішення питання екологічних і соціальних наслідків довготривалого видобутку нафти та озокериту у межах м. Борислав Львівської області можуть бути здійснені за рахунок нерозподіленого резерву коштів Державного фонду охорони навколишнього природного середовища за бюджетною програмою «Здійснення природоохоронних заходів» (КПКВ 2401270).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.