Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

karpatnews.in.ua

Понеділок, 19 серпня 2013, 10:15

Навчально-тренувальна база "Тисовець" готова до Олімпіади-2022, ? міжнародні експерти

Навчально-тренувальна база (НСБ) зимових видів спорту «Тисовець», яка розташована в гірській місцевості Сколівського району Львівської області, цілком придатна для проведення частини змагань зимових Олімпійських ігор 2022 року.

Такі висновки міжнародного експерта з питань підготовки заявкового документа Львова на проведення зимової Олімпіади 2022 року Гернота Ляйтнера, передає прес-служба Львівської міськради.

«Природні умови та потенціал дозволяють облаштувати висококласні лижні траси для тренувань спортсменів  та для проведення міжнародних змагань. У перспективі – ця інфраструктура залишиться для відпочинку туристів. Об’єми робіт, які потрібно виконати, - масштабні, але абсолютно реальні», - зазначив пан Ляйтнер.

НСБ «Тисовець» – єдина в Україні база, яка може забезпечити підготовку національних збірних команд України та проведення всеукраїнських та міжнародних змагань із зимових видів спорту на рівні, що відповідає світовим стандартам. 

Планується, що у заявковому документі Львова на проведення зимової Олімпіади 2022 року буде включено три місця проведення змагань: Львів, Тисовець (Львівська область) та Боржава (Закарпатська область).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.