Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

golos-ameriki.ru

Середа, 21 серпня 2013, 13:42

У Рава-Руській – розгул криміналітету

Кріміналітет пробує залякати владу Рави-Руської і мешканців міста, - стверджує мер міста Ірина Верищук в коментарі з приводу знищення вандалами пам’ятника УПА, яке сталося вночі 20 серпня.

Ірина Верещук припускає, що безлади в місті мають політичний підтекст, «адже безчинства почалися незабаром після того, як секретаря Рава-Руської міської ради було затримано на хабарі».

"Спроби дестабілізувати ситуацію в місті почалися близько місяця тому, - розповідає мер. - При відкритті нового футбольного сезону, коли значна частина мешканців міста (близько двох тисяч) перебувала на спортивному святі, невідомі розкидали анонімки брудного змісту. Аналогічні листівки немісцеві молодики знову поширили 17 серпня. Слід згадати, що впродовж однієї ночі невідомі підпалили кілька автомобілів місцевих мешканців. А вже вночі 20 серпня вандали зруйнували пам’ятник УПА, цинічно поставивши відірвану голову на п’єдестал, ніби натякаючи на щось, - каже Ірина Верещук, -  такого на вулицях нашого міста не було. Проаналізувавши ці випадки, ми дійшли до висновку, що подібного роду «акції» не є випадковим збігом обставин. Мета проста – посіяти паніку у мешканців міста та дестабілізувати ситуацію".

Нагадаємо, у Раві-Руській невідомі знищили пам’ятник Українській Повстанській Армії.

До слова, 4 липня правоохоронці затримали секретаря Рава-руської міськради, члена ВО "Свобода" Любомира  Кушубу при отриманні грошовою винагороди за сприяння у вирішенні земельних питань. Зараз він перебуває під слідстом і домшнім арештом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.