Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

syoa.tumblr.com

Середа, 21 серпня 2013, 14:19

У Львові гратиме незвичайний оркестр, до участі в якому запрошують усі охочі музиканти

Львівські музиканти, які зацікавлені імпровізацією, можуть стати учасником неповторного польсько-українського оркестру, виступити з концертом на міжнародному фестивалі і створити саундтрек до дивовижнього 3D-фільму. Вступ до Art Meetings Orchestra триває.

Про це повідомляють організатори заходу.

Кожен львівський творець може вже тепер виразити своє бажання взяти участь в унікальному гурті, котрий буде створений в рамах третього Міжнародного фестивалю Art Meetings. Ефектом спільної праці музикантів буде концерт у Львові, а також приготування саундтреку до фільму Запах Львова, що буде продемонстрований на постійній інсталяції site-specific у центрі Львова.

"Проект спрямований максимально задіяти потенціал кожної особистості, використовуючи різноманітність звуків та стилів, так, щоб створити нову свіжу музичну якість, провідним мотивом котрої буде запах Львова" - говорить лідер і засновник групи, Пйотр "Дамас" Дамасєвич, відомий польський трубач та музичний експериментатор.

Аби надіслати анкету для участі в Art Meetings Orchestra, вистачить використати простий формуляр, що знаходиться на веб-сторінці організатора за адресою: http://artmeetings.eu/ukraina/orchestra?lang=uk. Перед виступом, що відбудеться 10 жовтня у Львов, будуть організовані інтенсивні кількаденні семінари.

Art Meetings Orchestra виступатиме в рамах Art Meetings. В Україні Міжнародний фестиваль триватиме від 10 до 14 жовтня. В рамах проекту у Львові та Києві будуть відбуватися концерти найкращих польських гуртів, цікаві громадські акції, семінари для дітей та дорослих, презентації фільмів та зустрічі networking. Проект завершиться унікальним комплексним проектом 3Дпластікон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.