Львівщина потребує 160%-го збільшення обсягу виробництва яловичини

Четвер, 22 серпня 2013, 14:36

Аби Львівщина була повністю забезпечена яловичиною від потреби, виробництво м'яса ВРХ слід збільшити на 160%. 

Про це сьогодні, 21 серпня, на прес-конференції повідомив заступник директора департаменту агропромислового комплексу Львівської ОДА Андрій Чопик.

Також, за словами Чопика, на 40% потрібно збільшити виробництво свинини.

Натомість м'ясо птиці в регіоні виробляється на 10% більше від потреби.

Чопик зазначив, що 65% продукції агропромислового комплексу на Львівщині виробляють невеликі фермерські або ж домашні господарства.

Мітки: м'ясо птиці, свинина