Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

vinnitsaok.com.ua

П'ятниця, 23 серпня 2013, 12:32

У Львові підрядник пошкодив кабельну лінію: мешканці центру годину були без світла

21 серпня 2013 року підрядною організацією, яка виконує ремонти доріг у Львові, було пошкоджено кабельну лінію напругою 6 кВ ТП 372 – ТП 1343/1 по вул. Богдана Хмельницького.

Про це Варіантам повідомили у відділі корпоративних зв'язків ПАТ "Львівобленерго".

Більше години мешканці пр. Свободи, вул. Шевської, Театральної, пл. Ринок та прилеглих вулиць залишались без електропостачання. Працівники ПАТ „Львівобленерго” відновили електропостачання за резервною схемою.

22 серпня 2013 року знову без електропостачання протягом дня залишались мешканці будинку по вул. Городоцькій,31. Причина та ж сама — пошкоджена  кабельна лінія напругою 0,23кВ ТП 9 – КШ 293 під час реконструкції дороги.  Електропостачання даного будинку було відновлено після ремонту кабельної лінії, оскільки резервна схема електропостачання в даному випадку відсутня.  

Кожного разу це порушення Правил охорони електричних мереж — а саме заборона проведення в охоронних зонах кабельних ліній земельних робіт з допомогою механізмів. Такі роботи необхідно здійснювати шурфуванням (копання вручну) відповідно до вищевказаних Правил, а також проектів на виконання даних робіт, узгоджених з ПАТ „Львівобленерго”.

ПАТ „Львівобленерго” звертається до всіх підприємств та організацій проводити роботи в охоронних зонах електромереж відповідно до вимог чинного законодавства України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.