Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Екологія

захист тварин львів

galinfo.com.ua

Понеділок, 26 серпня 2013, 13:02

Захисники тварин у Львові зазнали нападу з боку "неонацистів"

захист тварин львів

Запланована на 25 серпня у Львові протестна акція представників екологічних організацій на захист тварин не відбулася у зв’язку з нападом на активістів групи людей, яких є підстава вважати представниками львівського неонацистського руху

Про це повідомили активісти руху.

За кілька хвилин до запланованого початку акції до активістів екологічної організації, яка організувала акцію, підбігли молоді люди спортивної тілобудови, обличчя більшості з яких були закриті масками. З вигуками «Зіг хайль» та «Хайль Гітлер» вони розпочали бійку з присутніми екологами, використовуючи в т.ч. газові балони. Напавши на учасників акції, пошкодивши агітаційні матеріали (зокрема, розірвавши плакати та листівки) і забравши мегафон, вони поспішили втекти з місця події, - йдеться у повідомленні.

В організаторів акції нападники забрали мегафон, порвали плакати і побили активістів.

Оскільки нещодавно подібних утисків (щоправда без фізичної розправи) під час проведення акції стосовно незаконної забудови у Львові (до якої був причетний також Юрій Михальчишин) зі сторони молодих прихильників ВО «Свобода» зазнали активісти дружньої до екологів організації, є сенс говорити про спланованість та проведення обох нападів одними й тими ж людьми. Крім того, серед нападників були помічені представники львівського неонацистського руху Lviv Skins, - сказано у повідомленні.

В нас забрали мегафон, порвали наші плакати і побили активістів і люди психологічно були подавлені, через це і не дочекались журналістів. Вибачте, що нас не було!

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.