Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

daily.lviv.ua

Вівторок, 27 серпня 2013, 09:05

6 вересня у Львові через матч збірної України продовжать рух громадського транспорту

6 вересня у Львові на стадіоні «Арена Львів» відбудеться міжнародний кваліфікаційний матч між національними збірними України та Сан-Марино. Через це продовжать рух громадського транспорту, посилено його склад, а також курсуватимуть додаткові експрес-маршрути з площі Петрушевича.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Для забезпечення комфортного доїзду вболівальників на матч, який відбудеться 6 вересня на новому стадіоні, буде посилено роботу громадського транспорту на існуючих маршрутах (автобуси № 3А, 10, 25, 40, тролейбуси № 3, 5) та продовжено графік роботи до 01.00-01.30 год.

Буде запроваджено експрес-маршрути від пл. Петрушевича до ТЦ «Кінг Крос» та вул Вернадського, які курсуватимуть від 18.00 год. Також заплановане часткове обмеження руху приватного автотранспорту на вулицях, які провадять до стадіону з північної сторони.

Як зазначають в управлінні транспорту та зв’язку, якщо розраховувати на наповненість стадіону в 30 тис осіб, то передбачається, що громадським транспортом скористається 10,5 тис осіб, ще 9 тис осіб доїжджатимуть на стадіон власним автотранспортом.

Відтак, аби вчасно довести усіх вболівальників, до матчу збільшиться на 4 одиниці кількість тролейбусів та на 5 одиниць кількість автобусів, додатково працюватиме 12 експрес-автобусів з пл. Петрушевича.

До матчу на стадіон «Арена Львів» вболівальників перевозитимуть штатними маршрутами 12 тролейбусів та 14 автобусів. Додатково будуть працювати 12 експрес-автобусів, які курсуватимуть по мірі наповнення на пл. Петрушевича. 

Аби вчасно вивезти вболівальників зі стадіону після матчу, кількість експрес-автобусів буде збільшена до 20 одиниць, кількість автобусів та тролейбусів на штатних маршрутах буде такою ж.

Також мешканців і гостей міста просять користуватись громадським транспортом, обмежити заїзд приватними автомобілями, аби не створювати заторів на дорогах, що ведуть до стадіону та в центр міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.