Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

expres.ua

Вівторок, 27 серпня 2013, 09:46

Прокуратура підозрює посадовця "Львівоблавтодор" у вчиненні смертельної ДТП

У ході розслідування за фактом смертельної ДТП прокуратурою оголошено про підозру посадовцю ДП «Львівоблавтодор».

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Зокрема, посадовець підозрюється у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 288 КК України, тобто порушення правил, норм і стандартів, що стосуються убезпечення дорожнього руху, вчинене особою, відповідальною за будівництво, реконструкцію, ремонт чи утримання автомобільних доріг,  якщо це порушення спричинило потерпілому тяжке тілесне ушкодження, або смерть.

Зазначимо, що слідчими УМВС України на Львівській залізниці завершується досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом дорожньо-транспортної пригоди, яка мала місце у жовтні 2011 року на ділянці автомобільної дороги Мукачево-І.Франківськ-Рогатин-Львів. Тоді внаслідок ДТП дві особи  загинуло ще дві отримали тілесні ушкодження.

Як установлено  в ході   досудового  розслідування, незважаючи  на те, що філією «Львівська ДЕД» у жовтні 2011 року отримувались матеріали для проведення аварійного ямкового ремонту, внаслідок бездіяльності її посадовців, вказана автомобільна дорога відповідним  чином  відремонтована  не була. Крім того, жодних дорожніх знаків, які б попереджали учасників дорожнього руху про такі ділянки також встановлено не було.

Відтак у вказаному провадженні, після проведення великої кількості судових експертиз слідчим за погодженням з процесуальним керівником прокуратури, оголошено про підозру посадовцю «Львівська ДЕД» ДП «Львівоблавтодор» у скоєнні вищезазначеного кримінального правопорушення.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.