Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Вівторок, 27 серпня 2013, 15:21

У Львові близько п’ятдесяти мешканців будинку на вул. Варшавській, 136 пікетували міськраду (ФОТО)

Півсотні мешканці новобудови на Варшавській, 136, яким сьогодні зранку відключили світло, провели пікет в приймальні міського голови Андрій Садового проти припинення послуг електропостачання в їх квартирах з 27 серпня 2013 року.

За словами мешканців, у лютому 2010 року міський голова підписав акт про експлуатацію будинку, в якому не виконані технічні умови про його електропостачання.

«Ми вимагаємо, щоб мер вийшов і пояснив нам цю ситуацію, шляхи її вирішення. Ми зверталися до всіх інстанцій, і не отримали жодної допомоги», - розповіла мешканка будинку. 

Після зібрання всіх учасників пікету, мешканці вирушили до приймальні міського голови, де планували залишитись до того часу, поки не включать світло у  їхніх квартирах.

Як повідомила начальник прес-служби міськради Христина Процак, міський голова не зможе сьогодні зустрітися з мешканцями, оскільки перебуває на виїзному засіданні по питанню олімпійських об’єктів області.

У результаті пікетувальникам запропонували визначити трьох представників, які завтра о 11.30 особисто зустрінуться з мером в його кабінеті.

За словами Христини Процак, мер провів телефонну розмову з представниками ПАТ "Львівобленерго", які пообіцяли сьогодні ввімкнути світло в будинку на вул. Варшавській 136.

Водночас жителі попереджають: якщо їх не забезпечать належним електропостачанням, мешканці продовжать пікетні акції, в тому числі можливе і перекриття доріг.

Як повідомлялося раніше, ТзОВ „Львівторгрозріб”, яке здало в експлуатацію новобудову на Варшавській, 136, без відома ПАТ "Львівобленерго", досі не погасило борг за спожиту електроенергію і не перевело будинок на тариф для побутових споживачів.

Також у відділі корпоративних зв'язків ПАТ "Львівобленерго" попереджали про припинення послуг електропостачання 27 серпня 2013 року у разі непогашення боргу за спожиту електричну енергію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.