Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Середа, 28 серпня 2013, 12:59

Волейбольний клуб "Барком" перейменували на "Барком-Кажани" (ФОТО, ВІДЕО)

У зв'язку з виходом у Суперлігу львівський волейбольний клуб змінив назву на "Барком-Кажани" та переніс свої виступи в інший зал.

Про це на прес-конференції повідомив президент ВК "Барком-Кажани" Олег Баран, передає кореспондент Варіантів.

Відтепер ВК "Барком-Кажани" виступатиме в палаці спорту "Галичина", що знаходиться на вулиці Керчинська, 8.

"На сьогоднішній день "Галичина" - це є найкращий зал. Нашими спільними зусиллями вдалось домитися із керівництвом, воно пішло на поступки і ми технічно зробили все, щоб "Барком" грав у цьому залі", − розповів президент ВК "Барком" Олег Баран.

Відзначимо, що "Барком" дебютує у Суперлізі з новою назвою.

"Тепер волейбольний клуб "Барком" буде називатися "Кажани Львів", тобто ми подумали про те, що пора команді виходити на новий рівнь зі своїм брендом", додав Олег Баран.

Головний тренер команди Віктор Михальчук повідомив, що у волейбольному клубі з'явився масажист та менеджер, що зменшило тренерські клопоти.

"Йде процес організації життєдіяльності команди. Я маю на увазі, що для повнокровної команди повинен бути статист, він в нас є. Є статистика, є масажист, буде в команді менеджер, оскільки в нас прийнято так, що тренери займаються всім", заявив головний тренер ВК "Барком-Кажани" Віктор Михальчук.

Автор: Віктор Маленчак.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.