Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

дзига

Середа, 28 серпня 2013, 17:25

Фестиваль Партнерства вдруге відбудеться у Львові

З 14 по 15 вересня у Львові відбудеться другий Фестиваль Партнерства, як результат українсько-польської культурної співпраці.

Про це повідомляє прес-служба МО Дзиґа.

У межах фестивалю відбудуться концерти польських та українських колективів, зокрема виступатимуть фольк-гурти, джазові, блюзові та рок колективи, а також танцювальні ансамблі.

Серед запрошених виконавців – Піккардійська Терція, ShockolaD та Гич Оркестр, вроцлавські Miloopa, люблінські Klezmafour, Joanna S?owi?ska з Малопольського воєводства, Banana Boat із Сілезького, Neonovi з Підкарпатського та Backbeat із Люблінського.

Спеціальним гостем фестивалю буде польсько-український фольк-рок гурт Горпина (Horpyna)  з міста Ольштина Вармінсько-Мазурського воєводства. 

Основна частина фестивалю відбуватиметься на площі Ринок, де з 15:00 до 21:30 працюватиме літня сцена.

Окрім концертів на Ринку, у рамках Фестивалю Партнерства відбудуться інші заходи, серед яких концерт ансамблю Сapelliа Cracoviensis у Латинському Катедральному Соборі та виступ театру танцю Pracownia Fizyczna у приміщенні  Генконсульства Польщі.

По завершенні фестивалю, 16 вересня у театрі ім. Марії Заньковецької відбудеться великий гала-концерт VIVA VERDI Люблінського музичного театру за участі провідних солістів Польщі та академічних хорів Любліна і Перемишля.

Організатори фестивалю: Генеральне Консульство Республіки Польща у Львові, Львівська міська рада, Львівська обласна державна адміністрація та Львівська обласна рада, арт-партнер –  МО Дзиґа.

Нагадаємо, перший Фестиваль Партнерства відбувся у вересні минулого року. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.