Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Понеділок, 2 вересня 2013, 12:29

Богдан Хруставчук переконаний, що виграє суд у Шемчука

ГО «Молодь за розвиток Львівщини», в особі керівника організації Богдана Хруставчука, подала до суду заяву на голову Львівської облдержадміністрації Віктора Шемчука через поганий стан доріг в області. 

На думку Богдана Хруставчука, відповідати за розбиті дороги та пошкоджені автомобілі мешканців Львівщини повинен саме Шемчук, оскільки його призначено керівником області.

Також він запевнив, що головна причина проблеми не у відсутності коштів, на яку найчастіше посилаються чиновники, а у їхній бездіяльності, а саме у невиконанні ними обласного бюджету за Програмою фінансування робіт, пов’язаних з будівництвом, реконструкцією та утриманням автомобільних доріг на 2013 рік.

Зокрема, цього року на ремонт доріг з обласного бюджету виділено 64 млн. 203 тис. 400 гривень, обсяги субвенцій з державного бюджету на 2013 рік – 95 538,2 млн. грн., з них – 52 120,4 млн. грн. на ремонт доріг містах області та 43 417, 8 млн. грн. на ремонт доріг в районах області.

У разі незадовільного судового рішення Хруставчук обіцяє, що підприємці, громадські організації та мешканці області будуть перекривати дороги на Львівщині.

Дорікнув Хруставчук голові ЛОДА і у чотирьохтижневій відпустці в період, коли в області така ситуація з дорогами. «На Львівщині яма на ямі, а Шемчук на Маямі» – додав Хруставчук.

Також Хруставчук зізнався, що сам став жертвою поганих доріг, і сьогодні його авто в ремонті.

Нагадаємо, Богдан Хруставчук у серпні цього року вийшов з ЛОО Партії регіонів з метою зайнятися громадською діяльністю. Позов до суду на голову Львівської ОДА – перший проект Хруставчука на посаді керівника ГО Молодь за розвиток Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.